Familieterapi

Eileen Bouchet
Eileen Bouchet

Jeg hedder Eileen Bouchet.

Jeg arbejder med børn og deres familier. Jeg tilbyder familieterapi men også traumeterapi og coaching (se under andre opslag).

I familieterapi er der er fokus på familielivet med alt det, der fylder. Opdragelse, struktur, forventninger, putteritualer, teenagere, ærlighed, åbenhed, relationer, ansvar og meget andet.

I besøger en familieterapeut når I ønsker at blive forstyrret og finde en bedre balance. Når I vil rykke tættere sammen som familie og finde jeres fælles vej – igen eller måske for først gang.

Måske oplever I mistrivsel hos et eller flere børn i jeres familie, et familieliv med skænderier, svær kommunikation, uenighed om opdragelse, sygdom, dødsfald, skilsmisse eller andre livskriser i eller tæt på familien.

Jeg er uddannet Spædbarnsterapeut (www.spaedbarnsterapi.dk), Supervisor, Yes2Life NLP Master Trained Coach (www.yes2life.dk), Certificeret Stress Coach (www.forebygstress.dk) og socialrådgiver. Herudover er jeg BA i Dansk og Virksomhedskommunikation. Aktuelt er jeg under uddannelse til Integreret psykoterapeut, 4-årig uddannelse hos Yes2Life ApS – Nordisk NLP Akademi. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Du kan få mere at vide her: www.eileenbouchet.dk.