Coaching

Eileen Bouchet
Eileen Bouchet

Jeg hedder Eileen Bouchet.

Jeg coacher unge og voksne privat samt fagpersoner, der på forskellig vis arbejder med børn og familier i deres professionelle virke.
Jeg har fokus på sammen med dig at skabe helhedsorienterede og etiske resultater.

Ved hjælp af forskellige coachteknikker guider jeg dig til at få øje på dine egne ressourcer – også de ubevidste og uudnyttede. Jeg støtter dig i at sætte et mål og undersøger sammen med dig, hvad det for dig koster at nå det ønskede resultat.

Jeg laver en plan sammen med dig og holder dig fast på det mål, du har sat dig, og det du beslutter at gøre, for at forandringen bliver vedvarende. Selv små ændringer kan skabe store resultater.

Jeg er uddannet Yes2Life NLP Master Trained Coach (www.yes2life.dk) og Certificeret Stress Coach (www.forebygstress.dk). Herudover er jeg uddannet Spædbarnsterapeut (www.spaedbarnsterapi.dk), Supervisor, Socialrådgiver og BA i Dansk og Virksomhedskommunikation. Aktuelt er jeg under uddannelse til Integreret psykoterapeut, 4-årig uddannelse hos Yes2Life ApS – Nordisk NLP Akademi. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Du kan få mere at vide her: www.eileenbouchet.dk.