Spædbarnsterapi

Eileen Bouchet
Eileen Bouchet

Jeg hedder Eileen Bouchet.

Jeg arbejder med børn og deres familier. Mit speciale er terapi med helt små børn og traumeterapi/før-sproglig terapi med større børn og voksne.

Spædbarnsterapi kan også kaldes tidlig traumeterapi eller før-sproglig terapi. En voksen eller et ældre barn kan ligesom det helt lille barn have glæde af spædbarnsterapi. Hvis den voksne i fosterstadiet og/eller i sine tidlige leveår har haft traumatiske oplevelser, vil disse så længe de ikke italesættes binde uforklarlig energi.

Jeg holder temadage for fagpersonale og plejefamilier med fokus på, hvordan man kan tale med selv helt små børn om svære ting på en måde, så barnet bliver set og mødt i sine behov og trivsel øges.

Jeg er konsulent i Dansk Institut for Spædbarnsterapi, hvor nye spædbarnsterapeuter uddannes i Danmark og på Grønland.

Jeg superviserer og coacher fagpersonale, der på forskellig vis arbejder med børn og familier i deres professionelle virke.

Jeg er uddannet Spædbarnsterapeut (www.spaedbarnsterapeut.dk), Supervisor, Yes2Life NLP Master Trained Coach (www.yes2life.dk), Certificeret Stress Coach (www.forebygstress.dk) og socialrådgiver. Herudover er jeg BA i Dansk og Virksomhedskommunikation. Aktuelt er jeg under uddannelse til Integreret psykoterapeut, 4-årig uddannelse hos Yes2Life ApS – Nordisk NLP Akademi. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Du kan få mere at vide her: www.eileenbouchet.dk.