Efterfødselsreaktioner

Susanne Brønnum
Susanne Brønnum

Jeg hedder Susanne Rose Brønnum.

Jeg har gennem mange år specialiseret mig i terapeutisk behandling af kvinder og mænd som IKKE BARE synes det er lykken at blive mor og/eller far.

Før fødslen tilbyder jeg individuel terapi og par-terapi samt mulighed for individuel forberedelse til fødsel og forældreskab, hvis der er ekstra behov for støtte eller hvis tristhed, uro eller angst fylder for meget.

Ved ny graviditet efter et ubearbejdet forløb, vil der ofte opstå behov for at gennemgå det gamle forløb som en naturlig del af at blive klar til fødslen af det nye barn.

Efter fødslen tilbyder jeg terapi af kvinder og mænd med forskellige former for efterfødselsreaktioner og fødselsdepression samt chock/traume terapi efter traumatiske fødselsoplevelser.

Ved akut opståede chok og traumer i forbindelse med graviditet, fødsel eller barsel, kan det være svært at finde glæde og overskud til at finde sig tilrette i mor/far rollen og at skabe en god relation til det nye barn.

Chok/traume terapi er en særligt udviklet terapiform der skaber mulighed for hurtig bedring og trivsel efter fx overvældende fødselsforløb.

Jeg er uddannet jordemoder, chok/traume terapeut, krop-psykoteraput og Supervisor. Desuden Master i Voksnes Læring og Kompetenceudvikling med Masterafhandlingen “Når det ikke er lykken at blive mor”.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 26144989
eller kontakt@susanne-broennum.dk.
Læs mere på www.susanne-broennum.dk.